Jag fick hjälp med att avlägsna trädgårdsavfallet

God morgon alla fina läsare och välkommen tillbaka hit in till mig på bloggen. Äntligen har jag kunnat pusta ut ordentligt efter att jag fått sådan bra hjälp med bortforsling av trädgårdsavfall. Det är ett företag som heter Villastrands Hem och Hus Service Ab som har hjälpt mig med det här, och tidigare har de också hjälpt mig med en hel del övrigt med min fastighetsskötsel i Skara. Jag tycker att de tjänster som Villastrands Hem och Hus Service Ab erbjuder är så bra. Inte då enbart för oss som är i behov av någonting inom fastighetsskötsel i Skara. Nej, det här är ett företag dit du som är i behov av tjänster inom fastighetsskötsel i Skövde, eller fastighetsskötsel i Lidköping också kan vända dig för att få sådan hjälp. 

 

Det är så bra att det här företaget finns. Jag har en stor trädgård som jag nu varit ute och röjt i rejält. Den har fått sig en vårstädning som heter duga. Jag har inte haft möjlighet till att frakta bort allt avfall som blev, det är det Villasterands Hem och Hus Service Ab har kunnat hjälpa till med. Det här är ett företag som kan vara behjälpliga inom väldigt många olika saker, rättare sagt kan de hjälpa till med det mesta inom fastighetsskötsel i Skara med omnejd och detta innefattar också vissa renoveringsuppdrag, måleriarbeten men då det är så många olika tjänster som de erbjuder får ni nog kontakta det här företaget själva för mer specifik information. Det här företaget har verkligen varit till nytta för mig och jag hoppas nu att även ni ska kunna ha användning av deras tjänster. Nu får ni h en fortsatt fin dag allihopa!